Így elérhetem az 'álomalakot?'

25%
- +
Jelenleg 53 kg vagyok, 166 cm-el. Egyik ismerősöm is úgy fogyott le sokat, hogy csak almát evett, és vizet ivott, és hetente párszor aerobikhozott. (Az alsó képeken ő van.) Tudom, hogy nem egészséges. Így én is elérhetem ezt az alakot? Kép: http://kepfeltoltes.hu/120517/alomalak_www.kepfeltoltes.hu_.jpg .
Ez a kérdés hasznos a számodra? Igen. / Nem.
2012. május 17. 15:02

Válaszok száma: 3, listázva: 1-3
 
50%
- +
A drasztikus diétákkal (mint az általad említett almás módszer is) lehet ugyan fogyni, de egyáltalán nem egészséges. A jojó hatásról nem is beszélve. A koplalós diétákkal az a baj, hogy vitaminhiányt okoznak, aminek a következménye lehet pl.hajhullás, menstruációs zavarok, ami sokkal kellemetlenebb tud lenni, mint néhány plusz kiló. A méreteid alapján pedig úgy gondolom, nincs szükséged fogyásra. :)
Szerinted hasznos volt ez a válasz? Igen. Nem.
2012. május 25. 16:00 burlesk
A válaszoló 50%-ban ír hasznos választ.
50%
- +
A valódi kérdés nem az, hogy elérheted e.
hanem a KÉRDÉS AZ, HOGY MIÉRT AKAROD ELÉRNI.
mi az, amiről azt hiszed, hogy csak akkor lehet a tiéd, vagy ki az, hogyha neked olyan alakod lesz. ha pontosan őszintén meg tudod önbecsapás nélkül fogalmazni magadnak a kérdést, miért is akarod azt elérni, mert azt hiszed hogy, akkor jót kacagsz majd a magad megtalált válaszon!
Szerinted hasznos volt ez a válasz? Igen. Nem.
2012. július 17. 15:48 anonim
A válaszoló 50%-ban ír hasznos választ.
50%
- +
Szerintem nem kell drasztikusan fogyókúrázni, főleg nem a te paramétereiddel, de ha félsz az elhízástól, akkor szerintem elég ha a cukrot kiiktatod az étrendedből. Én is ezt tettem, és ezen az oldalon teljesen érthetően el van magyarázva minden az édesítőszerekről: http://www.aspartame.hu/
Szerinted hasznos volt ez a válasz? Igen. Nem.
2013. augusztus 27. 13:56 anonim
A válaszolót még nem értékelték.
Csak regisztált és bejelentkezett tagok írhatnak választ.